Hvem er jeg

Hvem er jeg

Dette er en introduktion til hvem jeg, Tom Frank Christensen, er som person – hvilke kvaliteter og evner jeg besider – samt hvilke ting jeg kan tilbyde jeres virksomhed i arbejdsmæssig øjemed. Det er samtidig en dybdegående fremstilling af hvem jeg er som person. Jeg tilbyder hovedsageligt Ad-hoc og freelance opgaveløsning indenfor PHP, MySQL, Debian, JQuery og andre ting

Jeg er faktisk noget af en blæksprutte – spænder utroligt vidt og er i mange områder også meget dyb.

Under mit arbejde ved Skive Folkeblad og Skive Kommune, arbejdede jeg med primært Windows og Mac styresystemer og servere, herunder også Active Directory, Citrix, VMWare virtualisering, klientadministration, backuprutiner på Tivoli Storage Management, software udrulning via netværk samt meget mere. Derudover har jeg ydet en del support og har erfaring med netværks-, server- (Linux og Windows), computer- (Tyndeklienter og desktops) og bruger-administration. Tidligere har jeg været ansat som IT-Administrator hvor vi havde Exchange, Windows 2003, NT, MSSQL servere – herudover har jeg arbejdet som teknisk ansvarlig og teknisk chef med ansvar for opbygning af backup rutiner og sikkerhed.

Jeg har speciale i blandt andet server- og systemadministration, bruger support, organisatoriske evner, SQL, Exchange, MS Office, Citrix, Active Directory osv.. Har også tidligere været ansvarlig for genforhandlinger af licensaftaler samt indkøbsansvarlig. Jeg er god til at ”multitaske”, kan have flere opgaver åbne på samme tidspunkt og er god til at bevare overblikket i stressede situationer.

Mit knowhow indenfor IT-sektoren er meget stor. Har jeg ikke indsigten skaffer jeg mig den hurtigt. Jeg er meget teknisk minded og har næsten altid arbejdet mere eller mindre med alt indenfor IT området.

Fra 1996 til 2003 har jeg været selvstændig med server administration, salg, opbygning og konfiguration af computere og servere, opsætning af netværk, konfiguration af DNS servere samt meget andet. Desuden har jeg aftjent min værnepligt ved søværnet og været under uddannelse som datamatiker. Jeg har en meget struktureret måde at tilgå problemerne på og får som oftest løst opgaven til alle personers tilfredsstillelse.

Jeg anser mig selv for at være menneskekender, er nem at omgås og falder hurtigt til i et arbejdsmiljø. Er altid meget positiv, smilende, i godt humør og ikke selvhøjtidelig i arbejdssituationer. Er god til at formulere mig, til at argumentere, men også villig til at lytte til andre løsninger. Er ikke bange for at stille ”dumme” spørgsmål. Altid præsentabel og frisk på udfordringer. Desuden taler, forstår og skriver jeg flydende engelsk, samt forstår tysk. Derudover er jeg også god til at lære fra mig – forklare tingene på en måde så det kan forstås – gerne med eksempler fra hverdagen.

Ord der beskriver mig som person: Hårdt arbejdende, forstående, lyttende, analyserende, organisatorisk, serviceminded, ansvarsbevidst og velstruktureret. Jeg har svært ved at løsrive mig fra en arbejdsopgave, før denne er afsluttet til fuld tilfredshed for mig og min arbejdsgiver.

Civilstand:

Kort fortalt
er jeg en mand på 40, jeg er gift og jeg har to sønner på 18 og 19 år.

Jeg blev gift den 27. juni 2009 med min to år yngre hustru, og bor i et parcelhus til leje i Almind ved Viborg. Min kone arbejder i butik, men er uddannet dyrepasser. Hvis det er muligt at få et arbejde som dyrepasser i området – vil hun klart foretrække dette fremfor butiksarbejde.

Køretiden

Personligt har jeg ikke noget imod en lang tur til og fra arbejde, denne tur bliver også brugt til at spekulere og reflektere over arbejdet – hvilket efter min mening kun er en fordel for arbejdsgiveren.

Min Fritid:
Bruger jeg sammen med mine to sønner på 18 og 19 år samt min hustru, holder mine IT-erfaringer ved lige og hygger mig med mine venner. Derudover tager jeg ind imellem hundene med på en gå tur ned til søerne – vi bor i et dejligt naturskønt område.

Almene kvalifikationer

Værnepligt: Jeg aftjente min værnepligt i 1992 ved søværnet, på Minelæggeren Fyen som messegast og i våbendivisionen. Jeg havde mange gode “kollegaer” og var vellidt på skibet. Minelæggeren Fyen var et skib med rundt regnet 70-80 personers besætning, hvor man levede sammen under trange kår – og lærte at affinde sig med hinandens små fejl. Det lærte én at samarbejde under pressede forhold og at skibet kun sejlede optimalt hvis alle samarbejdede om at få tingene til at fungere.

Førstehjælp: Samtidig med værnepligten fik jeg naturligvis en førstehjælps uddannelse, bare den basale.. Men efter værnepligten gik jeg et skridt videre og blev samarit hvor jeg lærte noget mere om hvordan man redder folk i tilfælde af ulykker.

Projekter: Jeg har derudover også såvel projekt erfaring, samt projektleder erfaringer.

Ansættelsesvilkår og løn:

Ansættelsesvilkår: Normalt ville jeg blive ansat som funktionær, eventuelt med leder ansvar.
Løn: til forhandling, omkring 35-48.000,- månedligt afhængigt af ansvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *